De Mentale Stoppen met Roken Methode

De Mentale Stoppen Met Roken Methode is een programma dat je in slechts 5 uur van je tijd van roken af kan helpen. Net zoals IkStopMetRoken.com is het programma ontwikkelt door de Stoppen-Met-Roken-goeroe Eric Eraly.

Wat is het geheim van Mentale Stoppen Met Roken Methode?

Eric Eraly gelooft dat je gedachten krachtiger zijn dan elk medicijn. Als je stop met roken is het namelijk niet zozeer de lichamelijke verslaving waarvan je moet genezen. De mentale verslaving waarvan je moet afkicken als je stopt met roken is de echte uitdaging.

De methode van het Mentale Stoppen Met Roken programma beïnvloedt de associaties die jij met een sigaret hebt. Dat klinkt ingewikkelder dan het daadwerkelijk is. Waar het om gaat, is het wegnemen van de associaties die jij hebt als je rookt of aan roken denkt. Door deze associaties weg te nemen, verdwijnt meteen het prettige gevoel dat je hebt als je rookt of als je aan sigaretten denkt. In principe word je denken en handelen hiermee hergeprogrammeerd.

Supersnel en zonder ontwenningsverschijnselen stoppen met roken

Het programma garandeert dat je al in vijf uur tijd een vrije, gelukkige, niet-roker kunt worden. Dit zonder last te hebben van ontwenningsverschijnselen.

Inhoud Mentale Stoppen Met Roken Methode Pakket

Als je het Mentale Stoppen Met Roken Methode pakket bestelt, ontvang je een 21-delige videoreeks in HD, een aantal audio CD’s (5 uur), continue professionele online coaching, onbeperkte toegang tot een gesloten ledenforum (voor support van andere stoppers) en extra webclinics voor bijkomende mentale ondersteuning. Als extra service geeft Eric Eraly je een 100% niet-goed-geld-terug-garantie tot 365 dagen na aankoop. Dus als deze methode niet werkt voor jou, krijg je zonder problemen je geld terug!

VoedingsDomein over de Mentale Stoppen Met Roken Methode

Het pakket van de Mentale Stoppen Met Roken Methode is meer dan compleet en goed onderbouwd. De aanpak van het programma is bewezen effectief en vooral de continue professionele online coaching en onbeperkte toegang tot een gesloten ledenforum zijn nuttig bij het volhouden van je nieuwe leven als niet-roker. Op moeilijke momenten is goede ondersteuning namelijk een must om door te kunnen zetten tijdens het stoppen met roken.

Normale Prijs €37,- Vandaag slechts €7,-

Ga naar onze eBoeken & eCursussen Shop >>Melissa Albers
Author: Melissa Albers
Een gezond, slank en fit lichaam binnen handbereik door persoonlijke coaching en praktische adviezen op maat. Als diëtist, natuurvoedingskundige & Food Coach begeleid ik jou bij veranderingen in je voedingspatroon en leefstijl.