Het Mentale Dieet Plan

Het Mentale Dieet Plan laat je snel en gezond afvallen. Een paar kilo afvallen in 1 week zonder dieet? Met het Mentale Dieet Plan is dit mogelijk! De methode is gebaseerd op een Amerikaans principe dat uitgaat van de kracht van je brein. Afvallen is namelijk een mentale kwestie.

Hoe werkt het Mentale Dieet Plan?

De kern van snel en gezond afvallen is dat je geen calorieën hoeft te tellen en geen ingewikkelde oefeningen hoeft te doen. Je hoeft geen crash dieet te volgen, maar kunt ‘gewoon’ blijven eten zolang je je aan de richtlijnen van het plan houdt. Het Mentale Dieet Plan richt zich op hoe je jezelf het beste kunt motiveren om af te vallen. De tips concentreren zich op de bewustwording van je eetpatroon gedurende de dag. Daarnaast raadt het Mentale Dieet Plan je aan om je eetmomenten te spreiden over de dag, met de focus op een stevig ontbijt. Hierdoor zal je metabolisme (stofwisseling) versnellen waardoor je eerder start met vet verbranden.

Het Mentale Dieet Plan helpt je bij het verkrijgen van een strakke buik en vet verbranden op andere hardnekkige plekken van je lichaam, zoals je billen en benen.

Inhoud van het Mentale Dieet Plan pakket

Bij bestelling van het Mentale Dieet Plan ontvang je een aantal eBooks met recepten en afvalmethoden. Maar het belangrijkste product is het handboek. Hierin wordt de volledige methode uitvoerig beschreven. Daarnaast ontvang je nog twee extra receptenboeken, elk met 101 recepten. Tevens krijg je ook nog een aantal praktische maaltijdschema’s in digitale vorm cadeau bij bestelling.

Tot slot krijg je, indien je dat wenst, professionele ondersteuning van een speciale coach. Je kunt deze coach bij jou in de buurt kunt ontmoeten. Persoonlijke ondersteuning garandeert dat je minstens 5 kilo snel en gezond kunt afvallen.

VoedingsDomein over het Mentale Dieet Plan

Het Mentale Dieet Plan valt op door de gestructureerde aanpak. Alle teksten zijn duidelijk geschreven en zitten goed in elkaar. De kwaliteit van de boeken is hoog en het plan is goed vol te houden. De professionele ondersteuning van de coach is van hoog niveau en helpt je goed op weg bij het maken van de juiste voedselkeuzes gedurende de dag.

Gezond en snel afvallen in 1 week is mogelijk met behulp van het Mentale Dieet Plan. Maar vooral op langere termijn is de methode effectief. Je zult je overtollige kilo’s stapsgewijs en blijvend verliezen. Het is van belang dat je je aan de regels van het plan houdt om echt resultaat te kunnen boeken. Zeer positief van deze methode is dat je geen (sterk) hongergevoel zult ervaren tijdens het volgen van het programma.

Is bij jou het grootste struikelblok van het afvallen en op gewicht blijven vooral het motivatieaspect? Dan is het Mentale Dieet Plan een erg goede hulp voor blijvend en gezond gewichtsverlies

Niet meer bschikbaar

Ga naar onze eBoeken & eCursussen Shop >>Melissa Albers
Author: Melissa Albers
Een gezond, slank en fit lichaam binnen handbereik door persoonlijke coaching en praktische adviezen op maat. Als diëtist, natuurvoedingskundige & Food Coach begeleid ik jou bij veranderingen in je voedingspatroon en leefstijl.