Het 7×7 Afslank Receptenboek

Het 7×7 Afslank Recepten helpt jou om tot 2 kilo per week af afslanken, zonder het gevreesde jojo-effect! Ben je op zoek naar smaakvolle recepten die eenvoudig klaar te maken zijn en geschikt zijn om af te vallen? Dan is het 7×7 Afslank Recepten ideaal voor jou! Alle recepten passen in een koolhydraatarm eetpatroon. Het boek en de achterliggende afslankmethode zijn de afgelopen tijd met een enorme opmars bezig en winnen niet voor niets sterk aan populariteit. De methode is bewezen effectief en iedereen kan meedoen!

Hoe helpen de 7×7 Afslank Recepten je bij het afvallen?

Het basisprincipe van de 7×7 Afslankmethode is eenvoudig. Alle recepten zijn koolhydraatarm en bestaan uitsluitend uit natuurlijke, gezonde voeding. De kerndoelstellingen van het boek zijn het verhogen van je spijsvertering en het versnellen van je vetverbranding. Het boek geeft je naast informatie en ook tips en handzame recepten. Het gaat bij deze methode om prettig gewicht verliezen, zonder dat je je hoeft te houden aan een strikt dieet of intensieve oefeningen en zonder gebruik van (dure) maaltijdvervangers.

Zoals de naam 7×7 Afslank Receptenboek aangeeft, levert het boek voldoende recepten voor elke dag van de week. Door het patroon uit het receptenboek aan te houden, zal je lichaam sneller buikvet gaan verbranden. Na een korte periode zul je ook op andere plekken op je lijf ongewenst overtollig vet verbranden en gewicht verliezen. Doordat dit continu en geleidelijk verloopt, kun je voorkomen dat je na het afslanken weer aankomt.

Het 7×7 Afslank Receptenboek zet niet alleen in op gewichtsverlies, maar ook op behoud van je nieuwe, slanke lijn. Dat je hiervoor echter blijvend je leefstijl moet zullen veranderen, is logisch. Maar dit boek geeft je daar bruikbare handvatten voor en motiveert je tot het zetten van praktische stappen. Hierdoor zal je effectief resultaat zien en kunnen behouden. De auteur van het 7×7 Afslank Receptenboek geeft je daarbij ook een kijkje in zijn persoonlijke ervaringen met afslanken.

Inhoud van het 7×7 Afslank Receptenboek

Na online bestelling 7×7 Afslank Receptenboek van het boek krijg je direct toegang tot de digitale versie. Het boek bevat naast recepten ook veel informatie over gezonde, natuurlijke voeding en gewichtsverlies. Ook kun je veel leuke anekdotes verwachten die je motiveren tot het volgen van het programma. In het bijzonder worden er ook tips gegeven voor natuurlijke beweging die het vet verbranden stimuleren. Denk daarbij aan lichte trainingvormen die makkelijk zijn in te passen in je weekplanning. Cardiotraining wordt daarbij afgeraden.

Het 7×7 Afslank Receptenboek bevat weinig extra’s. Maar deze zijn ook niet nodig, omdat het boek zelf al boordevol informatie staat. Bovendien is alles wat je in het boek vindt, waaronder veel achtergrondinformatie, de boodschappenlijstjes en natuurlijke de recepten, voldoende om te slagen in het verantwoord en blijvend afslanken.

VoedingsDomein over het 7×7 Afslank Receptenboek

Wil je gezond en blijvend gewicht verliezen? Dan is het 7×7 Afslank Receptenboek perfect voor jou! Ook als je al je ideale gewicht (bijna) hebt bereikt, is de inhoud van het boek handig bij het behoud van je streefgewicht. De achterliggende methode van het programma heeft de ambitie om een de reguliere diëtiste of voedingsdeskundige te kunnen vervangen. Hoewel het voor velen nodig kan zijn extra coaching te krijgen, is een bezoek aan een diëtiste niet perse nodig als je de aanwijzingen uit dit boek volgt.

De recepten uit het boek blinken uit in eenvoud en toepasbaarheid. Echt iedereen kan de gerechten bereiden. Dit maakt het 7×7 Slank Receptenboek heel toegankelijk. Alle aanwijzingen voor de recepten zijn helder en goed te volgen. Alle genoemde bewegingsoefeningen zijn relatief eenvoudig, maar wel effectief! De basis van de 7×7 Afslankmethode is natuurlijke, gezonde voeding op en bewust (leren) eten. Dit laatste is een heel belangrijk punt voor iedereen die wil afvallen.

Het boek helpt je op weg naar een slanke en gezonde leefstijl, zonder dat je rigoureuze aanpassingen hoeft te doen in je voeding. Door kleine dingen in je voedingspatroon aan te passen, kom je langzaam maar zeker op je ideale gewicht komt.

Helaas niet meer beschikbaar!

Ga naar onze eBoeken & eCursussen Shop >>Melissa Albers
Author: Melissa Albers
Een gezond, slank en fit lichaam binnen handbereik door persoonlijke coaching en praktische adviezen op maat. Als diëtist, natuurvoedingskundige & Food Coach begeleid ik jou bij veranderingen in je voedingspatroon en leefstijl.