Als je van mij leefstijl- en voedingsadvies ontvangt, betekent dat niet dat je algemene adviezen ontvangt die iedereen krijgt. In tegendeel! Je krijgt van mij advies dat specifiek op jou van toepassing is. Ik kijk eerst naar je huidige leef- en eetgewoonten, persoonlijke doelen en eventuele klachten en aan de hand van deze informatie geef ik je praktische tips en begeleid ik je op weg naar het bereiken van jouw doelstelling (bv. meer vitaliteit of minder pijn).

Meer vitaliteit, minder pijn of afvallen?

Voorbeelden van doelen die je kunt hebben zijn meer vitaliteit, minder pijn, afvallen (of juist aankomen), minder buikklachten of medicijnen minderen (bv. bij diabetes).

Het nut van een eetdagboek

De basis van je nieuwe voedings- en leefpatroon is altijd je huidige eetpatroon. Om hier inzicht in te krijgen vraag ik je om een eetdagboek bij te houden. Aan de hand van deze informatie kijk ik welke aanpassingen in je eetpatroon direct toepasbaar zijn en snel resultaat kunnen opleveren. Natuurlijk hou ik rekening met jouw mogelijkheden en wensen. Het is namelijk belangrijk je nieuwe gezonde voedingspatroon blijvend is, dus moet je het wel vol kunnen houden en je er prettig bij voelen. Alleen zo zul je blijvend resultaat boeken.

Omgaan met uitdagingen

Ik help je bij de toepassing van voorgestelde aanpassingen en verbeteringen en fungeer als persoonlijke leefstijloach als je tegen valkuilen aanloopt. Samen kijken we naar waar je tegenaan loopt en hoe je het beste met deze situaties kunt leren omgaan. Natuurlijk bespreken we ook uitzonderingssituaties (bv. feestjes, vakanties, feest- en verjaardagen), want dit zijn van momenten waarop het lastig kan zijn om de juiste keuzes te maken.

Jouw wensen staan voorop

Tijdens het coachingstraject bespreken we regelmatig waar jij behoefte aan hebt, bv. . Wens je een (extra) consult als stok achter de deur? Wil je lastige momenten delen en tips krijgen hoe je hiermee komt omgaan? Heb je behoefte aan gezonde recepten? Of ben je op zoek naar aanvullende leefstijltips? Alles is bespreekbaar en jouw doelen en wensen staan altijd voorop.

Blijvend resultaat

Mijn adviezen geven je inzicht in wat gezonde voeding is en helpen je om deze informatie in te passen in een voor jouw passend en haalbaar voedingspatroon. Ik help je hierbij door je te voorzien van deskundige en praktische adviezen. Alleen zo bereik je blijvend resultaat!

GRATIS & VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK t.w.v. € 70,-

Je ontvangt binnen 24 uur een reactie!

Plan hier een gratis & vrijblijvend intakegesprek in t.w.v. € 70,-. Dit gesprek vindt plaats via Skype, Facetime, Facebook video of telefoon en duurt ongeveer 45 minuten. Aan de hand van dit gesprek bepalen we samen welk traject het beste bij je past.

CAPTCHA afbeelding

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Plan hier een gratis & vrijblijvend intakegesprek in