De Vet-Killer Workout

De Vet-Killer Workout is niet alleen trendy, maar vooral effectief! Het programma is geschikt voor iedereen die wil afvallen of strakker in zijn vel wil zitten door fysiek bezig te zijn. De Vet-Killer Workout helpt je gewicht te verliezen door specifieke en afwisselende oefeningen aan te dragen die gegarandeerd effect zullen hebben. Gedurende een aantal maanden ontvang je elke 4 weken steeds verschillende cursussen, maar al na 2 weken kun je aanzienlijke resultaten ervaren.

Hoe werkt de Vet-Killer Workout?

De Vet-Killer Workout is gebaseerd op het principe dat je bepaalde hormonen stimuleert door beweging. Hierdoor kun je eenvoudiger overtollig vet verbranden. Vooral plekken zoals armen, bovenbenen, buik en billen is dit effectief. Op basis hiervan is een volledig trainingsprogramma samengesteld. De oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd of conditie. De nadruk van de Vet-Killer Workout ligt op vet verbranden, verhogen van je ruststofwisseling (metabolisme in rusttoestand) en het strakker maken van je huid.

De methode van de Vet-Killer workout is bijzonder opvallend, want je kunt alle oefeningen uitvoeren zonder gebruik van extra materialen kunt uitvoeren. Hierdoor kan iedereen op elk moment en op elke gewenste plek deelnemen aan het programma. Elke trainingsessie duurt minder dan 30 minuten, waardoor je altijd tijd kunt inlassen voor je dagelijkse oefeningen. De workouts passen daardoor zelfs in de meest drukke dagschema’s.

Voor het volgen van elke oefening volg je de uitgebreide instructies volgen, die zowel video’s als tekst te raadplegen zijn. Na 4 weken trainen met de Vet-Killer Workout kun zul je 5 tot 15 kilo afvallen en je lichaam aanzienlijk strakker maken.

Inhoud Vet-Killer Workout pakket

Na bestelling van de Vet-Killer Workout beschik direct over alle materialen. Deze kun je online bekijken of downloaden. De volledige set bestaat uit een groot aantal eBooks, video’s en trainingsschema’s.

Je ontvangt het volledige online bewegingsprogramma van zowel de Vet-Killer 320 workout als en de 360 workout. Deze bevatten beide handige oefeningsschema’s. Elke training van het schema is voorzien van video-instructies. Daarnaast zijn alle trainingen ook in PDF terug te lezen. In totaal bevat het pakket voor meer dan 2 maanden afwisselende trainingen. Ook ontvang je een nuttig ebook over cardiotrainingen (bv. hardlopen), met speciale oefeningsschema’s hiervoor.

VoedingsDomein over de Vet-Killer Workout

Voor het volgen van het programma heb je geen hulpmiddelen nodig. Dit de workouts zijn voor iedereen toegankelijk en je kunt het programma zeer flexibel en direct toepassen. Ook is het geboden materiaal (met name de video’s) van hoge kwaliteit. Wij vinden het bovendien lovenswaardig dat alle lichaamsdelen evenredig worden behandeld. Er zijn diverse oefeningen speciaal voor armen, buik, billen, benen en rug. De workoutsessies duren elk maximaal 25 minuten. Hierdoor zijn ze goed vol te houden en goed in te passen in drukke werkschema’s.

Wij hebben de Vet-Killer Workout gedurende 30 dagen laten uitproberen. Alle resultaten zijn positief. Ons testpanel verloor in 1 maand gemiddeld 5 kg. Dat is aanzienlijk, maar tegelijkertijd nog wel gezond en verantwoord. Vooral de vetophopingen in de taille en bovenarmen verminderden en de huid werd aanzienlijk strakker.

De Vet-Killer Workout is echt een fysiek programma waardoor het niet geschikt voor je is als je je alleen wilt richten op aanpassingen in je voedingspatroon. Desalniettemin zijn sport en beweging, naast een uitgebalanceerde voeding, een goede hulp bij het afslanken. De Vet-Killer Workout is hierdoor een zeer goed programma dat we van harte aanbevelen aan iedereen door bewegen middels goede oefeningen gezond gewicht wil verliezen.

Normale Prijs €125,- Vandaag slechts €54,-

Ga naar onze eBoeken & eCursussen Shop >>Melissa Albers
Author: Melissa Albers
Een gezond, slank en fit lichaam binnen handbereik door persoonlijke coaching en praktische adviezen op maat. Als diëtist, natuurvoedingskundige & Food Coach begeleid ik jou bij veranderingen in je voedingspatroon en leefstijl.