- dec 12, 2013
- Bericht van: Melissa Albers
- Categorie: Dessert, Recepten, Tussendoor
Geen reacties

Ingrediënten voor 2 personen:
- 200 ml vers geperst sinaasappelsap (liefst uit biologische sinaasappels)
- 100 ml vers geperst mandarijnensap (liefst uit biologische mandarijnen)
- 100 ml ongezoet wortelsap (zelf geperst met de sapcentrifuge of uit een fles/pak)
- enkele druppels citroen- of limoensap
- naar wens: mespuntje versgeraspte gember
Bereidingswijze:
- meng alle sappen door elkaar
- breng op smaak met citroen- of limoensap en geraspte gember
- laat de cocktail afgedekt goed koud worden in de koelkast (minimaal 2 uur)
- serveer met een schijfje sinaasappel
Variatietips:
- vervang het wortelsap door vers geperst grapefruitsap
- vervang de gember door wat sinaasappel-, mandarijn-, citroen- of limoenzest (zest is de rasp van citrusschil)
- voeg voor een zoetere smaak wat vloeibare honing toe