Sinaasappelcocktail met Mandarijn


Ingrediënten voor 2 personen:

  • 200 ml vers geperst sinaasappelsap (liefst uit biologische sinaasappels)
  • 100 ml vers geperst mandarijnensap (liefst uit biologische mandarijnen)
  • 100 ml ongezoet wortelsap (zelf geperst met de sapcentrifuge of uit een fles/pak)
  • enkele druppels citroen- of limoensap
  • naar wens: mespuntje versgeraspte gember

Bereidingswijze:

  • meng alle sappen door elkaar
  • breng op smaak met citroen- of limoensap en geraspte gember
  • laat de cocktail afgedekt goed koud worden in de koelkast (minimaal 2 uur)
  • serveer met een schijfje sinaasappel

Variatietips:

  • vervang het wortelsap door vers geperst grapefruitsap
  • vervang de gember door wat sinaasappel-, mandarijn-, citroen- of limoenzest (zest is de rasp van citrusschil)
  • voeg voor een zoetere smaak wat vloeibare honing toe

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Probeer deze eens: DetoxeCursussenInterstitiele CystitisPijnlijke blaasLeefstijlcoachVitaliteitOvergangsklachtenObstipatieHolistisch



Melissa Albers
Author: Melissa Albers
Een gezond, slank en fit lichaam binnen handbereik door persoonlijke coaching en praktische adviezen op maat. Als diëtist, natuurvoedingskundige & Food Coach begeleid ik jou bij veranderingen in je voedingspatroon en leefstijl.

Geef een reactie