Kanker voorkomen en genezen!?

Kanker. De oorzaak is al sinds 1926 bekend, maar slechts weinig mensen zijn hiervan op de hoogte. Wat is kanker echt? Wat is de primaire oorzaak? En wat kun je zelf doen om kanker te voorkomen?

In het boek ‘Wat Angelina niet wist over kanker, maar wel had moeten weten’ brengt ing. L.G. Ard Pisa aan het licht wat lang voor ons verzwegen is gebleven. Zijn bevindingen zijn gebaseerd op het boek ‘Het verzwegen verhaal over kanker’ van prof. Brian Peskin en aangevuld met onthullende wetenschappelijke bewijzen en uitspraken van gerenommeerde medici. Ook komen enkele ‘helden’ aan het woord die op ogenschijnlijk ‘wonderbaarlijke’ wijze van kanker zijn genezen.

Reactie van een lezer:
“Een prachtwerk. Oprecht, integer, confronterend, maar vooral hoopgevend en overtuigend. Mensen die na het lezen van dit boek nog twijfelen, feiten wegwuiven, hun kop in het zand steken of zaken ontkennen zijn – naar mijn mening – niet goed wijs”. 

Wat Angelina niet wist over kanker, maar wel had moeten weten onthult de primaire oorzaak van kanker en welke effectieve preventieve maatregelen er tegen kanker zijn.

Wat je moet weten over kanker

Er zijn 10 wetenswaardigheden die je moet weten over kanker. Ard Pisa legt in zijn boek uit dat:

 1. kanker te voorkomen is;
 2. kanker niet erfelijk is bepaald;
 3. er 1 hoofdoorzaak van kanker is: zuurstoftekort;
 4. kanker talloze ‘sub-oorzaken’ heeft;
 5. chemotherapie schadelijk is en vaak leidt tot overlijden;
 6. natuurzuivere voeding, lichamelijk activiteit en emotioneel welzijn de sleutels zijn naar het voorkomen van kanker;
 7. suikers zijn de brandstof van kankercellen zijn;
 8. kankercellen niet kunnen veranderen in gezonde cellen, maar gezonde cellen wel weer de overhand kunnen krijgen.
 9. aanvullende therapieën bestaan die kanker kunnen bestrijden. Deze zijn niet schadelijk of dodelijk;
 10. wereldwijd onnodig mensen zijn overleden aan kanker door het achterhouden van informatie die in het boek ‘Wat Angelina niet wist over kanker, maar wel had moeten weten’ gegeven wordt.

Zuurstoftekort en kanker

Kanker ontstaat primair door een zuurstoftekort in de lichaamscellen. De oorzaken van dit zuurstoftekort zijn te vinden in een ongezonde leefstijl en een ongezonde leefomgeving.

Kanker voorkomen

Het voorkomen van kanker berust op drie pijlers: voeding, lichaamsbeweging en emotioneel welzijn. Als je natuurzuiver eet, elke dag de juiste oefeningen doet en geestelijk ‘lekker in je vel zit’, ben je al een heel eind op weg naar een gezond leven zonder kanker. Maar er is meer dat je kunt doen om jezelf tegen kanker te beschermen. Denk aan een gezonde leefomgeving met zo min mogelijk gifstoffen en straling.

Voeding

Voeding speelt een belangrijke rol in het ontstaan, voorkomen en genezen van kanker. Wil je kanker voorkomen, eet dan enkel natuurzuivere / biologisch-dynamische voeding. Biologische voeding is tot stand is gekomen zonder chemische bestrijdingsmiddelen (pesticiden), kunstmest, antibiotica, groeihormonen, genetische modificatie, etc. Ook is deze voeding onbewerkt (niet geraffineerd en onverhit of zeer laag verhit) en vrij van allerhande chemische toevoegingen.

Wil je meer weten over de juiste voedingsmiddelen bij kanker, de genezende eigenschappen van water en vet of wil je je verdiepen in ‘echt voedsel’? Deze boeken helpen je op weg:

 • Eet vet, word slank
 • Water: het goedkoopste medicijn
 • Overgewicht, kanker, depressie; je bent niet ziek, je hebt dorst!
 • Weten van (h)eerlijk eten
 • Voeding en fysieke degeneratie

Naast pure, onbewerkte voedingsmiddelen heeft je lichaam een aantal essentiële mineralen, spoorelementen en vetzuren nodig om zich te kunnen wapenen tegen kanker. YES mineralen en YES vetzuren zijn de enige supplementen die de juiste voedingsstoffen in de juiste verhoudingen bevatten. De YES kruidenmix capsules en YES kruidenmix vloeibaar zijn de enige zuivere en geschikte ontgifters. Daarnaast zijn alle producten van YES biologisch gecertificeerd, 100% plantaardig en worden alle gebruikte oliën koud geperst.

Lichaamsbeweging

Zorg dat je elke dat voldoende beweegt. Je hoeft daarvoor echt niet naar een sportschool. Door elke dag te wandelen of te fietsen en 2-3 keer per week eenvoudige rek-, strek- en krachtoefeningen te doen blijft je lichaam sterk en fit.

Emoties

Onderzoek bevestigt dat angstgevoelens, neerslachtigheid en innerlijke onrust je weerstand en herstelprocessen in je lichaam kunnen verzwakken. Gevoelens van kracht, positiviteit en vertrouwen kunnen je afweerkrachten juist versterken.

Zoek hulp als je er zelf niet uitkomt en je dagelijkse leven wordt bepaald door angsten, onzekerheden en/of neerslachtige gevoelens. Hulp zoeken is geen teken van zwakte, maar een teken van kracht!

Kanker is te genezen!

Er bestaan veel vooroordelen en meningen over reguliere en aanvullende therapieën die claimen kanker te kunnen genezen. Maar zeker is dat:

 • 75% van alle kankermedicijnen niet werkt;
 • drie van de vier kankerpatiënten geen baat hebben bij medicijnen die ze krijgen;
 • chemotherapie een botte bijl is tegen alles wat snel deelt.

Deze onthutsende uitspraken zijn afkomstig van een top-kankeronderzoeker van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam.

Maar welke therapieën zijn wel bewezen effectief? Je zult verbaast zijn. De remedie tegen kanker vind je in de natuur! Lees er alles over in het boek van Ard Pisa.

Meer over kanker

Wil je meer weten over de ontstaanswijze, (in)effectieve diagnosemethoden en behandelingswijzen van kanker, etc.? Lees dan verder over dit onderwerp in deze boeken:

 • Het verzwegen verhaal over kanker
 • Chemo? Of kan ik zelf kiezen?

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Probeer deze eens: DetoxeCursussenInterstitiele CystitisPijnlijke blaasLeefstijlcoachVitaliteitOvergangsklachtenObstipatieHolistischMelissa Albers
Author: Melissa Albers
Een gezond, slank en fit lichaam binnen handbereik door persoonlijke coaching en praktische adviezen op maat. Als diëtist, natuurvoedingskundige & Food Coach begeleid ik jou bij veranderingen in je voedingspatroon en leefstijl.

Geef een reactie