Gezonde Groene Smoothie Recepten

Met behulp van het e-book Gezonde Groene Smoothie Recepten maak je de lekkerste en gezondste groene smoothies en sappen! Voel je fitter en energieker door dagelijks je dag te starten met een groene smoothie. Varieer volop zodat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt. Het beste zijn de groene smoothies die meer groenten en kruiden en minder (of geen fruit) bevatten. Deze smoothies zijn beter voor je, omdat ze meer vitaminen, mineralen, vezels en andere belangrijke voedingsstoffen bevatten dan smoothies op basis van fruit.

Inhoud Gezonde Groene Smoothies Recepten

Het Gezonde Groene Smoothie Receptenboek helpt jou op weg naar een gezonder en energieker gevoel. Het biedt je tal van lekkere, snelle en gezonde smoothie recepten waarmee je volop kunt variëren. Ook krijg je tips over de beste bereidingswijzen. Je zult merken dat je met behulp van deze smoothies een betere weerstand en meer energie en een gezonder en slanker lichaam krijgt.

Na bestelling van het Gezonde Groene Smoothies Receptenboek kun je direct beginnen! Je krijgt namelijk meteen toegang tot de digitale versie van het boek. Ook krijg je het fysieke boek thuisgestuurd en ontvang je als bonus leuke extra’s. De e-books 75 Fruit Smoothies, 21 Paleo Recepten en online cursus Fat Burning Workout ontvang je er kosteloos bij als je het Gezonde Groene Smoothies Receptenboek bestelt!

VoedingsDomein over het Gezonde Groene Smoothies Receptenboek

Groene smoothies zijn niet alleen erg lekker en gezond zijn, maar ook heel snel en makkelijk te maken. Het Gezonde Groene Smoothies Receptenboek speelt hier perfect op in. Het boek bevat tal van lekkere en snelle smoothierecepten en nuttige tips. Onder elk recept staan ook alle voedingswaarden. Zo weet je precies wat je binnen krijgt. Natuurlijk zijn smooties geen wondermiddel tegen overgewicht. Maar elke dag een lekkere en gezonde groene smoothie (bijvoorbeeld in plaats van een broodontbijt of als vervanging een snack), zal je zeker helpen bij het afvallen.

Heb je eerder aan sapvasten of 7-daagse detox gedaan? Dan zul je enthousiast zijn over het Groene Smoothie Recepenboek, omdat deze vooral groene smoothies op basis van groenten bevatten. Deze zijn geliefd door het hoge aandeel aan gezonde mineralen. Dit in tegenstelling tot zoete smoothies die over het algemeen veel suikers en relatief weinig voedingsstoffen bevatten. Groene smoothies helpen je niet alleen bij het afvallen, je wordt er ook fitter en energieker van. Maar zoals met alles geldt: je moet het toch echt zelf doen en iedere dag groene smoothies maken en nuttigen. Volg je dit patroon dagelijks, dan zul je merken dat je binnen een week al gewicht zult verliezen en een goede stap op weg hebt gezet naar blijvend gewochtsverlies.

Vandaag slechts €27,-

Ga naar onze eBoeken & eCursussen Shop >>Melissa Albers
Author: Melissa Albers
Een gezond, slank en fit lichaam binnen handbereik door persoonlijke coaching en praktische adviezen op maat. Als diëtist, natuurvoedingskundige & Food Coach begeleid ik jou bij veranderingen in je voedingspatroon en leefstijl.

193 reacties

Geef een reactie