Duurzame partners zijn onmisbaar. Samen nadenken, krachten bundelen en intensief samenwerken met duurzame partners levert namelijk mooie resultaten op. Het zorgt ervoor dat jij de beste service kunt verwachten en stimuleert maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Mijn duurzame partners

Hieronder kun je zien wie mijn duurzame partners zijn. Alle partijen waarmee ik samenwerk delen mijn passie en visie; goed voor mens, dier en milieu, zuinig zijn op onze aarde en klanttevredenheid staat te allen tijde voorop. Wil jij of jouw bedrijf of organisatie ook duurzame partner worden van VoedingsDomein? Neem dan even contact op.

Interstitiele Cystitis

Interstitiële Cystitis

Interstitiele Cystitis (IC), ook wel blaaspijnsyndroom (BPS), is een chronische aandoening van de blaas die wordt veroorzaakt door een non-bacteriële ontsteking. De meest voorkomende symptomen zijn frequent en pijnlijk urineren, pijn in de onderbuik, een verhoogde aandrang en druk in de blaas of omliggende organen. Het merendeel van de patiënten bestaat uit vrouwen, maar de aandoening komt ook voor bij (oudere) mannen.

IC-Today

IC Today (IC vertaald naar Interstitiële Cystitis) is jouw rots in de branding, jouw baken in zee, jouw vuurtoren aan de horizon. Want het hebben van een chronische (blaas)aandoening is zwaar en kan je soms hopeloos maken. Door met elkaar tips en ervaringen uit te wisselen kun je je ziektelast elke dag een stukje verminderen. Daarom kun je op IC Today alles delen en/of nalezen wat te maken heeft met chronisch ziek zijn. Zodat je weer hoop krijgt. Zodat je weer kunt lachen. Zodat je je begrepen voelt. Zodat je weer kunt leven.

SustainFresh

SustainFresh faciliteert internationale voedings- en leefstijlcoaching. De voertaal is voornamelijk Engels, maar ook Duitstalige en Italiaanse clienten kunnen bij SustainFresh terecht. Wereldwijd heeft de leefstijlcoach van SustainFresh al talloze chronische patiënten op weg geholpen naar een hogere kwaliteit van leven met minder pijn, meer energie, gezondheid & happiness.

Makro Nederland

Als partner van Ondernemend Nederland staat Makro midden in de samenleving. Dus nemen zij ook actief deel in activiteiten en initiatieven die daar een bijdrage aan leveren.

LEDsFoundation

De LEDsFoundation nodigt sporters over heel de wereld uit samen deel te nemen aan sportwedstrijden om zo onze gezamenlijk doelstellingen te realiseren. Dit door zoveel mogelijk donaties te verzamelen voor het goede doel: Kinderen Kankervrij (KiKa).

[iphorm id=”1″ name=”Formulier Contacten”]

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Plan hier een gratis & vrijblijvend intakegesprek in