Makro Nederland

Als partner van Ondernemend Nederland staat Makro midden in de samenleving. Dus nemen zij ook actief deel in activiteiten en initiatieven die daar een bijdrage aan leveren.

LEDsFoundation

De LEDsFoundation nodigt sporters over heel de wereld uit samen deel te nemen aan sportwedstrijden om zo onze gezamenlijk doelstellingen te realiseren. Dit door zoveel mogelijk donaties te verzamelen voor het goede doel: Kinderen Kankervrij (KiKa).

Manic Organic

ManicOrganic is een duurzame event catering en evenementenbureau met als vaste locatie in Den Haag. Zij zijn een team van gepassioneerde gastvrijheid professionals met nationale en internationale ervaring. ManicOrganic biedt full service diensten voor elke gelegenheid. Van publieksevenement tot intiem privé diner.

Tree of Life

Geef elkaar Tree of life© bomen cadeau voor een beter klimaat bij een geboorte, verjaardag, jubileum, promotie, examen, of met Valentijn, Pasen, Sinterklaas, Kerstmis, als Kerstpakket, Kerstkaart of gewoon als ‘aardigheidje’...

IC-Today

IC Today (IC vertaald naar Interstitiële Cystitis) is jouw rots in de branding, jouw baken in zee, jouw vuurtoren aan de horizon. Want het hebben van een chronische (blaas)aandoening is zwaar en kan je soms hopeloos maken. Door met elkaar tips en ervaringen uit te wisselen kun je je ziektelast elke dag een stukje verminderen. Daarom kun je op IC Today alles delen en/of nalezen wat te maken heeft met chronisch ziek zijn. Zodat je weer hoop krijgt. Zodat je weer kunt lachen. Zodat je je begrepen voelt. Zodat je weer kunt leven.

[iphorm id=”1″ name=”Formulier Contacten”]

Persoonlijk voedingsadvies nodig?

Bel mij gerust: 06-41931943
Elke werkdag: 9:00 tot 17.00u

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Plan hier een gratis & vrijblijvend intakegesprek in

DutchEnglish
GRATIS RECEPTENBOEK ONTVANGEN?
100% natuurlijk en volledig gluten- en sojavrij