Detox voor Vrouwen

Detox voor Vrouwen helpt je om je weer fit, energiek en gezond te voelen. Een paar dagen vasten kan je lichaam volledig detoxen (ontgiften). Door te detoxen raak je overtollige afvalstoffen kwijt die je gezondheid onnodig kunnen belasten. Daarom voel je je na een detox kuur letterlijk lichter en slanker! Maar hoe kun je het beste verantwoord detoxen? Dat kan gewoon vanuit huis en met deskundige begeleiding, bijvoorbeeld met het programma “Detoxen voor Vrouwen”.

Over Detoxen voor Vrouwen

Het programma Detoxen voor Vrouwen begeleidt je stap voor stap door het proces van vasten en ontgiften. Je krijgt daarbij ook voedingsadviezen en handige tips die je helpen langzaam en verantwoord gewicht te verliezen. Mannen en vrouwen hebben een andere lichaamssamenstelling, hormoonhuishouding en daardoor ook andere voedselbehoeften. Daarom is dit detoxprogramma speciaal voor vrouwen ontwikkelt die op een effectieve manier willen afvallen en/of zich gezonder en vitaler willen voelen. Ben je man? Dan is het programma 7-Daagse Detox meer geschikt.

Bij Detoxen voor Vrouwen start je met het afvoeren van alle opgehoopte gifstoffen. In deze periode vermijd je alle voedingsmiddelen die belastende stoffen bevatten en vervang je een deel van je voeding door sappen. Deze speciale sappen zijn rijk aan vitaminen en mineralen en zorgen ervoor dat afvalstoffen sneller uit je lichaam kunnen verwijderd. Hierdoor wordt je lichaam gezonder en slanker.

Inhoud Detoxen voor Vrouwen pakket

Het Detoxen voor vrouwen programma bevat een speciale “detoxgids”. Deze gids geeft je tips over effectief ontgiften en diverse voedingsschema’s. Ook is een receptenboek met 50 gezonde gerechten bijgevoegd met veel inspirerende recepten voor smoothies, salades en soepen. Daarnaast ontvang je ook een actieboekje waarin je je voortgang kunt bijhouden. Bovendien heb je na aankoop van het Detox voor Vrouwen programma ook toegang tot online materialen (o.a. instructievideo’s en live begeleiding).

VoedingsDomein over Detoxen voor Vrouwen

Als je al langer bezig bent met afvallen, maar moeite hebt met de laatste kilo’s, dan kan een detox kuur precies zijn wat jij nodig hebt. Want door te detoxen (ontgiften) verandert je stofwisseling waardoor je vetweefsel makkelijker kunt kwijtraken. Detoxen kan daarom een goede stap zijn op weg naar gewichtsverlies. En doordat je opgehoopte afvalstoffen kwijtraakt, voel je je ook direct fitter. Dit kan je helpen om meer te bewegen, je conditie te verbeteren en je gewicht op pijl te houden.

Het programma Detox voor Vrouwen bevat alles wat je nodig hebt voor een succesvol detoxplan. Met behulp van de motivatievideo’s en duidelijke instructies kun jij de eerste stappen maken richting een slankere, gezondere verschijning.

Detox voor Vrouwen is een totaalpakket. Het handig samengestelde programma met een helder dag-tot-dag detox plan, instructieboek, recepten en toegang tot de online omgeving biedt alles wat je nodig hebt om gezond en verantwoord te ontgiften.

Normale Prijs €304,- Vandaag slechts €97,-

Ga naar onze eBoeken & eCursussen Shop >>Melissa Albers
Author: Melissa Albers
Een gezond, slank en fit lichaam binnen handbereik door persoonlijke coaching en praktische adviezen op maat. Als diëtist, natuurvoedingskundige & Food Coach begeleid ik jou bij veranderingen in je voedingspatroon en leefstijl.

96 reacties

Geef een reactie