De Superverbrander Methode

De Superverbrander Methode helpt jou om binnen 2 maanden tot 8 kilo af te vallen! Het programma richt zich op het verhogen van je metabolisme (stofwisseling). Door je metabolisme te verhogen kan je lichaam sneller afvalstoffen en overtollig vetweefsel afvoeren. De Superverbrander Methode is wetenschappelijk onderbouwt en helpt je effectief bij het afslanken en vet verbranden. Het resultaat is niet alleen een strakke buik, maar ook minder gewicht op de weegschaal, een mooiere huid en meer energie.

Hoe werkt de Superverbrander Methode?

De Superverbrander Methode bestaat helpt je met afslanken door je wegwijs te maken in speciale bewegingsoefeningen. De oefeningen zijn ingedeeld in verschillende gradaties, van licht tot relatief zwaar, wat je helpt om je conditie stapsgewijs te verbeteren en te focussen op vet verbranden. Ook krijg je nuttige voedingstips, inclusief speciale dagmenu’s en recepten. Daarnaast besteedt de methode ook uitgebreid aandacht besteed aan het mentale aspect, zoals het aanpakken van “emotie-eten” en het motiveren om je te laten starten met afslanken. Door middel van een intensief coachingsprogramma kom je steeds dichterbij je droomlichaam. De meeste coaching vindt plaatst via korte en duidelijke video’s.

De Superverbrander Methode bestaat uit 4 verschillende delen. In deel 1 ga je in op je motivatie. Waarom is een gezond gewicht belangrijk voor jou, waarom wil je afslanken en hoe kun je jouw ideale gewicht bereiken? In deel 2 ontdek je welk voedingspatroon bij jou past. Deel 3 geeft uitleg over je hormoonhuishouding en tips deze weer in balans te brengen. Tot slot richt deel 4 zich op het behoud van je gewichtsverlies. Want afvallen is alleen effectief als de verloren kilo’s niet meer terugkomen en je je ideaalgewicht kunt behouden!

De verschillende versies van de Superverbrander Methode

Bij bestelling van de Superverbrander Methode kun je kiezen uit verschillende versies: een online versie, een fysieke versie of combinatie van beiden. Bij de online versie krijg je toegang tot het online portal met o.a. veel instructievideo’s, online werkboek, diverse recepten en live coaching. Kies je voor de fysieke versie dan ontvang je de 8-delige DVD-set en een begeleidend werkboek per post.

Als bonus bij je bestelling (ongeacht welke versie je kiest) ontvang je ook het boek 30-dagen Dieetplan. Dit boek bevat 120 recepten voor smaakvolle gerechten, inclusief recepten voor specifieke eetmomenten op een dag (bv. ontbijt, tussendoortjes, etc.). Het programma geeft je tevens bestelgarantie. Dus niet tevreden, geld terug!

VoedingsDomein over de Superverbrander Methode

Wil jij een strakkere buik en definitief af van je overtollige buikvet of ongewenste vetophopingen op je dijen? Dan is de Superverbrander Methode echt geschikt voor jou. Onze testpanels reageerden allen positief op het programma. Het merendeel vond de oefeningen plezierig en goed uitvoerbaar. Sommige bewegingsoefeningen werden als wat zwaar bevonden, maar dat geldt vooral als je beginconditie in het begin lager is dan gemiddeld. Maar uiteindelijk slaagden alle respondenten erin alle oefeningen uit te voeren en gaven ze aan alle aanwijzingen zeer nuttig en effectief te vinden. Het grootste deel van de proefpersonen meldde een gewichtsverlies van 3 tot 5 kilo per maand. De mate van dit gewichtsverlies komt overeen met een verantwoorde en gezonde manier van afvallen.

De Superverbrander Methode is een effectieve aanpak voor een strakkere buik en blijvend minder vet op heupen en dijen, mits je je aan de oefeningen houdt en na het programma vasthoudt aan een energiekere leefstijl.

Helaas niet meer beschikbaar!

Ga naar onze eBoeken & eCursussen Shop >>Melissa Albers
Author: Melissa Albers
Een gezond, slank en fit lichaam binnen handbereik door persoonlijke coaching en praktische adviezen op maat. Als diëtist, natuurvoedingskundige & Food Coach begeleid ik jou bij veranderingen in je voedingspatroon en leefstijl.

175 reacties

Geef een reactie