Cursus Natuurlijk Suikervrij

De cursus Natuurlijk Suikervrij is geschikt voor iedereen die wil leren om suikervrij te eten. Je zult niet alleen afvallen als je stopt met suiker eten, ook gezondheidsklachten zoals diabetes kunnen afnemen of zelfs verdwijnen! Vooral voor mensen die aan diabetes lijden, is suikervrij eten een uitkomst. Het gewichtsverlies en betere bloedwaarden door het weglaten van suiker zijn echt een grote gezondheidswinst. Maar ook als je wilt afvallen en streeft naar blijvend gewichtsverlies op een verantwoorde wijze, is het aanleren van een suikervrije leefstijl aan te bevelen.

Inhoud van de cursus Natuurlijk Suikervrij

Het programma van Natuurlijk Suikervrij leert je een levensstijl aan te meten waarbij je geen suiker meer gebruikt. Dit gaat verder dan het weglaten van suiker in koffie of thee of stoppen met drinken van frisdrank. In tal van moderne, bewerkte voedingsmiddelen zitten namelijk enorm veel suikers verwerkt. Dit zijn de zogenaamde ‘verborgen suikers’. Zodoende zitten veel producten in de supermarkt die de meeste mensen vaak kopen en eten boordevol suikers. Ook (hartige) voedingsmiddelen waarvan je dit niet verwacht, zoals sauzen, soepen, brood, etc. Met de cursus Natuurlijk Suikervrij leer je hoe je deze suikers kun vermijden en hoe je op een eenvoudige manier suikervrij kunt koken.

Onder suikervrij wordt dus echt volledig suikervrij verstaan. Geraffineerde suikers, die vaak industrieel zijn bewerkt, zijn namelijk ronduit slecht je gezondheid en je gewicht. De cursus Natuurlijk Suikervrij (“40 dagen zonder suiker”) speelt hier op een toegankelijke wijze op in door je de juiste handvatten te bieden voor leven en eten zonder deze ongezonde suikers.

De cursus Natuurlijk Suikervrij bestaat uit tien verschillende onderdelen. Elk onderdeel behandelt een belangrijk aspect gewicht verliezen door suikervrij te eten, zoals informatie over voedingsmiddelen of hoe je bepaalde producten of suikers makkelijk kunt vervangen. Daarnaast bevat het programma enkele bonussen zoals meerdere eBooks en krijg je toegang tot de besloten community.

VoedingsDomein over de cursus Natuurlijk Suikervrij

De invalshoek van Natuurlijk Suikervrij is helder en de aanpak is gestructureerd. De essentie van het programma is het vermijden van ongezonde, geraffineerde suikers uit je voedingspatroon. Door de tips toe te passen kun je snel en blijvend gewicht verliezen en gezondheidswinst boeken. Dit geldt nog meer voor mensen met diabetes. De basisprincipes van de cursus zijn valide, maar de focus ligt alleen op suikers en er wordt bijvoorbeeld niet gesproken over ongezonde, geraffineerde vetten (die ook aanzienlijk kunnen bijdragen aan overgewicht of welvaartsziekten).

Desalniettemin zijn de tips die gegeven worden direct toepasbaar. Bovendien ontvang je bij elke fase te passen en bij iedere fase een handig overzicht van de te ondernemen stappen. Bijpassende recepten vind je in de eBooks. De gerechten zijn erg toepasselijk en passen perfect in een suikervrij voedingspatroon.

Reageert je lichaam slecht op suikers? Of ben je diabetes patiënt? Dan is de cursus Natuurlijk Suikervrij echt aan te bevelen. Wil je gezond en verantwoord afvallen zonder een duur (crash)dieet? Ook dan is het programma geschikt voor jou!

Met de cursus Natuurlijk Suikervrij kun je met positieve zin gaan werken aan het gezonder maken van je lichaam, zonder toepassing van moeilijke trainingsmethoden of gebruik van dure maaltijdvervangers.

Normale Prijs €109,95 Vandaag slechts €67,-

Ga naar onze eBoeken & eCursussen Shop >>Melissa Albers
Author: Melissa Albers
Een gezond, slank en fit lichaam binnen handbereik door persoonlijke coaching en praktische adviezen op maat. Als diëtist, natuurvoedingskundige & Food Coach begeleid ik jou bij veranderingen in je voedingspatroon en leefstijl.