Back to Basic Afslankplan

Het Back to Basic Afslankplan is hét programma voor iedereen die wil afvallen zonder gebruik van dure shakes, pillen en poeders. Gewicht verliezen hoeft namelijk niet moeilijk of duur te zijn! Door de basisbeginselen van Back to Basic Afslankplan te volgen en de recepten te bereiden, zal je verantwoord afvallen. Het programma richt zich op een consistente en gezonde manier van gewichtsverlies. Dit is een verantwoorde wijze om gewicht te verliezen. Langzaam maar, wel gezond en duurzaam!

De principes van het Back to Basic Afslankplan

Het Back to Basic Afslankplan is gebaseerd op het volgen van een koolhydraatarm dieet (vergelijkbaar met het Paleo Principe). Het programma stelt dat je gemiddeld twee kilo per week kunt afvallen als je leeft volgens het plan. Dit bereik je door eenvoudigweg enkel natuurlijke voeding te gebruiken en dagelijks te bewegen. De bewegingsoefeningen zijn simpel, laagdrempelig en makkelijk uit te voeren, ongeacht je leeftijd of conditie. Naast pure voeding is beweging namelijk onmisbaar voor het bereiken van een slanker, gezonder lichaam.

Alle recepten uit het Back to Basic Afslankplan bevatten enkel natuurlijke ingrediënten. Want het eten van natuurlijke voeding zonder kunstmatige toevoegingen heeft direct een effect heeft op je lichamelijke gezondheid en je energieniveau. Met deze extra energie is het bovendien makkelijker om elke dag in beweging te komen. Je bereikt al snel het zogenaamde “frontrunner” effect: als je eenmaal de eerste kilo’s kwijt bent, zal het afvallen daarna sneller en eenvoudiger gaan. Dit gebeurt, omdat je een solide basis hebt gelegd voor een gezonde leefstijl. Hierdoor kom je automatisch in een gezond ritme.

Inhoud van het Back to Basic Afslankplan

Na bestelling van het Back to Basic Afslankplan ontvang je een boek met alle de basisprincipes van het programma. In het boek vind je ook een afslankplan met bijbehorende recepten die je voorzien van diverse dagmenu’s. Verder ligt de focus op het aanleren van een gezonde levensstijl aan de hand van diverse adviezen. Zo vind je bv. tips over de manier waarop je het beste boodschappen je kunt doen (de juiste productkeuzes), de beste eetmomenten op een dag, etc.

Voedingsdomein over het Back to Basic Afslankplan

Het Back to Basic Afslankplan blinkt uit in eenvoud en dat is ook meteen de kracht van het programma. Afvallen met gezonde, natuurlijke voeding is namelijk heel eenvoudig, doeltreffend en voor iedereen haalbaar en betaalbaar. Alle recepten, (dag)menu’s en bewegingsoefeningen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek waardoor je zeker weet dat je zult afvallen.

Verwacht niet dat je tijdens het volgen van het Back to Basic Afvalplan heel snel gewicht zult verliezen. Je lichaam gezond en blijvend slanker maken hoort geleidelijk te gaan. Dit is niet alleen beter voor je lichaam, het zorgt ook voor een duurzamer resultaat. Want je wilt niet alleen afvallen, maar ook op gewicht blijven! Gebruikers van het programma melden allen een geleidelijk en blijvend gewichtsverlies door het volgen van de stappen van dit afslankplan.

Helaas niet meer beschikbaar!

Ga naar onze eBoeken & eCursussen Shop >>Melissa Albers
Author: Melissa Albers
Een gezond, slank en fit lichaam binnen handbereik door persoonlijke coaching en praktische adviezen op maat. Als diëtist, natuurvoedingskundige & Food Coach begeleid ik jou bij veranderingen in je voedingspatroon en leefstijl.

262 reacties

Geef een reactie