LAAT VOEDING JE MEDICIJN ZIJN
& JE MEDICIJN JE VOEDING IK ADVISEER JOU STAP VOOR STAP NAAR BLIJVEND RESULTAAT

Wil jij gewicht verliezen? Droom je van een slank lichaam? Wil jij buikvet verbranden, gezond afvallen of gezond aankomen? Wil je weten hoe je meer energie en vitaliteit krijgt? Of wil je voedingsadvies bij ziekte?

Dan ben je bij mij op het juiste adres. Maar ook bij interstiële cystitis, diabetes, darm- en blaasklachten, voedselallergie, eetproblemen en advies over sportvoeding kun je bij mij terecht!

Als (orthomoleculair) diëtist, natuurvoedingskundige & Food Coach begeleid ik jou bij veranderingen in je voedingspatroon en leefstijl.

Mijn jarenlange kennis van en ervaring in celbiologie, pathologie (ziekteleer) en biochemie pas ik op praktische wijze toe bij het opstellen van een persoonlijk en deskundig voedings- en leefstijladvies. Lees meer over mij

 • Interstitiële Cystitis
 • Eetstoornissen
 • Darmklachten
 • Anders

Bekijk meer specialisaties hier

WAT CLIENTEN
& RELATIES OVER MIJ ZEGGEN
ALLE SUCCESVERHALEN OP EEN RIJ

DESKUNDIG ADVIES JOUW WENSEN STAAN VOOROP

Als je van mij voedings- en leefstijladviezen krijgt, betekent dat niet dat je algemene adviezen ontvangt die iedereen krijgt. In tegendeel!

Je krijgt van mij adviezen die specifiek op jou van toepassing zijn. Ik kijk eerst naar je huidige leef- en eetgewoonten, persoonlijke doelen en eventuele klachten en aan de hand van deze informatie geef ik je praktische tips en begeleid ik je op weg naar het bereiken van jouw doelstelling.

De basis van een persoonlijk voedingsadvies is je inzicht te geven in wat gezonde voeding is en je te helpen om deze informatie in te passen in een voor jouw passend en haalbaar voedingspatroon. Ik help je hierbij door je te voorzien van deskundige en praktische adviezen. Alleen zo bereik je blijvend resultaat!

Voorbeelden van doelen die je kunt hebben zijn gewichtsverlies, vermoeidheidsklachten aanpakken, je fitter willen voelen, aankomen, betere sportprestaties, minder buikklachten, strakker in je vel zitten, maar ook ‘gewoon’ gezond willen blijven of medicijnen minderen (bv. bij diabetes).

De basis van je nieuwe voedings- en leefpatroon is altijd je huidige eetpatroon. Om hier inzicht in te krijgen vraag ik je om een eetdagboek bij te houden. Aan de hand van deze informatie kijk ik welke aanpassingen in je eetpatroon direct toepasbaar zijn en snel resultaat kunnen opleveren. Natuurlijk hou ik rekening met jouw mogelijkheden en wensen. Het is namelijk belangrijk je nieuwe gezonde voedingspatroon blijvend is, dus moet je het wel vol kunnen houden en je er prettig bij voelen. Alleen zo zul je blijvend resultaat boeken.

Ik help je bij de toepassing van voorgestelde aanpassingen en verbeteringen en fungeer als persoonlijke Food Coach als je tegen valkuilen aanloopt. Samen kijken we naar waar je tegenaan loopt en hoe je het beste met deze situaties kunt leren omgaan. Natuurlijk bespreken we ook uitzonderingssituaties (bv. feestjes, vakanties, feest- en verjaardagen), want dit zijn van momenten waarop het lastig kan zijn om de juiste keuzes te maken.

Tijdens het coachingstraject bespreken we regelmatig waar jij behoefte aan hebt. Wens je een (extra) consult als stok achter de deur? Wil je lastige momenten delen en tips krijgen hoe je hiermee komt omgaan? Heb je behoefte aan gezonde recepten? Of ben je op zoek naar aanvullende leefstijltips? Alles is bespreekbaar en jouw doelen en wensen staan altijd voorop.

Plan dan hier een gratis & vrijblijvend intakegesprek in t.w.v. € 70,-. Dit gesprek vindt plaats via Skype, Facetime, Facebook video of telefoon en duurt ongeveer 45 minuten. Aan de hand van dit gesprek bepalen we samen welk traject het beste bij je past.

CAPTCHA
Een moment geduld aub.

MIJN DIENSTENPERSOONLIJK VOEDINGSPLAN & COACHING

PERSOONLIJK VOEDINGSPLAN

Het persoonlijk voedingsplan dient als eerste stap van een traject of eenmalig advies en is zowel met als zonder gratis voorafgaand intakegesprek te bestellen.

 • Bevat schriftelijk advies per e-mail.
 • Na betaling via onderstaande knop word je doorgestuurd naar een pagina waar je een aantal formulieren kunt downloaden (intakeformulier, invulinstructie en invulformulier t.b.v. het eetdagboek). Stuur deze formulieren volledig ingevuld naar info@voedingsdomein.nl.
 • Je ontvangt dan binnen 10 tot 15 werkdagen een 60-70 pagina’s tellend .pdf document met:
  • Een analyse van jouw eetdagboek
  • Een volledig & persoonlijk voedings- en leefstijladvies gebaseerd op jouw eetdagboek en persoonlijke doelstellingen
  • Een aantal persoonlijke voorbeeld dagmenu’s
  • Op maat gemaakte recepten voor ontbijt, lunch, diner & tussendoor
  • Gericht advies m.b.t. suppletie
  • Advies m.b.t. een eventueel vervolgtraject
 • Je kunt dit pakket uitbreiden met diverse vormen van persoonlijke coaching.

Prijs: € 249,- 

PERSOONLIJKE COACHING

Heb je naast het persoonlijk voedingsplan nog behoefte aan persoonlijke coaching? Kijk dan hieronder.

1 x Skype Consult

 • 30 minuten persoonlijke coaching via Skype
 • Alleen op afspraak
 • Betaling vooraf
 • Ook telefonisch contact mogelijk

Prijs: € 50,- 

1 x Skype Consult

 • 60 minuten persoonlijke coaching via Skype
 • Alleen op afspraak
 • Betaling vooraf
 • Ook telefonisch contact mogelijk

Prijs: € 90,- 

Voorwaarden & Uitzonderingen

Alle betalingen vinden vooraf plaats middels bovenstaande betaalbuttons. Op alle diensten waarvoor afspraken worden ingepland zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing

Krap bij kas?
Betalen in termijnen is mogelijk. Stuur hiervoor een e-mail o.v.v. ‘betalen in termijnen’. Vermeld ook je naam, telefoonnummer en de dienst waarom het gaat.

Er vindt geen restitutie plaats als je na betaling, om welke reden dan ook, besluit om geen gebruik meer te maken van een dienst.

---
DutchEnglish